Mislim,dakle...uživaj danas! :)

nedjelja, 25.05.2008.

...Dan Mladosti


...malo neobican post, ali nije mi da vrag mira …nadam se da stovaoci i ljubitelji lika druga Tita nece zamirit sta sam sve isceprka o njemu:)

Svi ga uglavnom pamte po njegovim politickim djelima - dobrim ili losim!
...ha, jebat ga ne bih sad o tome, zato jer tema danasnjeg piskaranja je nesta sasvim delikatnije:)

Ako ste bili njegov ponosni ratnik partizan, pionir, omladinac, komunist, pamtite ga po dobru i to je OK.
Aliiiii ...ako niste, onda ili ste mozda premladi …ili ste nedaj Boze "gostovali" na Golom otoku ili Lepoglavi… tada moje iskreno ...sorry!

...idemo dalje, nisam moga virovat svemu ovome dok nisam naletija na fantasticne podatke sa neta, doduse za koje nebi stavija ruku u vatru, ali ostavljaju dojam za popizdit… jebate, koji je jebac bija nas drug Tito!!!

...uf, sad mi je izletila srz price, ali nema veze tako cete nastavit citat yes

Ha, kad sve ovo zbrojim ispada da u povijesti Hrvatske nije bilo Hrvata koji je osvojio toliko zenskih srca te vodio ljubav s toliko lipih zena kao on.

U duhu ZA ODRASLE I TOLERANTNE, a sve da ovo bude interesantno i zabavno napisat cu sta sam sve isceprka u mracnim ladicama Interneta, a vi sami odlucite o prezentiranom:)

U tekstu koji slidi spomenute su uglavnom zene kojima je bio ozenjen, s kojima je ima dicu ili su bile nesto vise od trenutne afere.
Jednodnevne i manje avanture ovog velikog jebaca nisam pronasa i ovdje nece biti spomenute jer ih izgleda bilo pun kurac…:)))

Josip Broz Tito

Image Hosted by ImageShack.us


Kumrovec, 7.5.1892. ( 25.5. Dan Mladosti ) - Ljubljana, 4.5.1980

Prica pocinje 1912. u Cehoslovackoj kad je sreo Marusu Novakovu. Pretvarao se da je inzinjer iz Hrvatske. Ona je isla jos u skolu i stanovala je s ocem, lijecnikom. U isto vrime upoznaje i Klaru. Posto je bila dosta starija od njega, nije je zelija ozeniti pa se vratija Marusi. Nakon sto je zatrudnila, odlucili su se vjencati. 1913. zaposlio se u "Skodi" gdje upoznaje 10 godina stariju Lizu Spuner koja ga poziva u Bec. Na dan zenidbe s Marusom, stigli su svi uzvanici osim njega koji je otisao u Bec.

Sin, Leopard Novakov - ekonomist - zivi u Pragu.

Liza je bila aristokratkinja i s njim zivi u Becu u svojoj palaci. Osim palace, Titu se sviđa i njezina sluskinja s kojom vodi ljubav. Liza je vrlo agresivna u krevetu i tuce ga, pa se rastaju.
Ona ipak obecaje da ce se smiriti, pa su opet zajedno. Na konjskim trkama upoznaje Terezu Stacner. Zeli ozeniti Lizu, ali ga ona odbija iako je trudna. Tito odlazi na poslovni put i nikad se ne vraca.

Sin, Hans Spuner, inzinjer, pogiba na Kozari boreci se kao Nijemac protiv Titovih partizana.

S Terezom, aristokratkinjom, zivi u Zagrebu. Mora u vojsku. Salju ga na ruski front od kuda joj se vise ne vraca.

Iz te veze nastali su blizanci, Paul i Gabriela Stacner. Gabriela umire, Paul postaje inzinjer.

Ljusu Sedlovsku, mladu zenu kulaka Mihaela Sedlovskog, srece u selu Korutovo bjezeci iz vojske u Rusiji. Ostaje u selu radeci u stali s konjima gdje ga dolaze gledati i lokalne djevojke . Paralelno upoznaje Iru Gligorievu s kojom vodi ljubav u sumi. Ljusa se ljuti jer provodi previse vremena s Irom. Tito zeli otici u Ameriku te poziva Ljusu da pođe s njim, no ona se boji svog muza. Srece se i spava sa mnogo ruskih djevojaka na svim mogucim mjestima. Mihael pronalazi svoju zenu i Tita u zagrljaju. Puca u njega i tuce Ljusu no ona ga moli da prestane jer je trudna.

Sin Kiril Sedlovski postaje veterinar.

Ranjen u bolnici, lijeci ga - sestra Ira. Negira dijete sa Ljusom, pa se Ira odluci udati za njega. 17.7.1915. vjencaju se u Svjazensku - Rusija gdje ostaju zivjeti. Uskoro upoznaje prelijepu lijecnicu Dariju Andirelovu. Odlaze u njezinu vilu i spavaju zajedno. Kad saznaje za njihovu vezu, Ira rađa prerano i umire.

Sin, Serjoza Gligoriev, politicki radnik u Brjamsku - Rusija.

Seli k Dariji radeci u njezinoj konjusnici. Za praznike odlaze u vilu njezinih roditelja u Moskvu. Tu srece studenticu ekonomije Olju Kutinu. Darija je trudna i zeli se udati, a Tito pristaje. Olja im cesto dolazi u posjetu a zajedno odlaze i na zimovanje. Darija bjesni pa ju Tito napusta i odlazi Olji.

Sin, Josip Andirelov, pogiba kao oficir avijacije Crvene armije kod Berlina.

Olja ga se, iz straha, ne usudi primiti, pa odlazi u Sankt Petersburg posjetiti 25 godisnju Ninu Bazan s kojom je vec vodio ljubav za vrijeme zimskog odmora s Oljom. Nina se zeli udati za njega, pa se zaruce, no njemu se sviđa i njezina sestra blizanka Svetlana s kojom provodi tri luda dana. Setajuci okolo primjecuje i Nevu. Nina i Svetlana zatrudne, pa nagovara Svetlanu da za svoje dijete optuzi svog profesora.

Sin Nine, Vladimir Bazan, lijecnik u Petersburgu.

Pocinje oktobarska revolucija. Hapse ga jer nema osobne dokumente i salju u Sibir. Na pola puta iskace iz vlaka i bjezi među lokalne Kirgize. Pronalazi bogatog stocara Zalida Badahura kojemu se predstavlja kao kupac 1.000 komada ovaca. Ovaj ga prima u svoj dom gdje se zaljubljuje u njegovu kcer Zuhru. Zuhra Badahur se 18.03.1918. vjenca sa Jozom Brozdunom. (…jebate koje umjetnicko ime je uzeja) Nekoliko mjeseci kasnije, Zuhra saznaje da je trudna ali i da je muz vise ne voli... i jebac nestaje iz Sibira

Sin, Kadi Badahur, inzinjer petrokemije u Baku-u.

Tito uzima nesto zlata i odlazi u Omsk. Na pola puta ga hapse te ispituju. Tijekom ispitivanja u prostoriju povremeno ulazi ljupka djevojka Pelagija Belousova zvana Polka. Shvati da su se upoznali godinu dana prije na zeljeznickom kolodvoru. Ona ga se dobro sjeca jer je tada imala 14 godina. Zavodi ju, a ona ga vadi iz zatvora. Uzima joj nevinost i ona se zeli udati za njega. Odluce se vjencati, ali uskoro se otkrije da Tito svrlja i sa uciteljicom Anom Ivanovic. Bez obzira na aferu, Polka se udaje za Tita 19.6.1919.

Sin, Zarko Broz, oficir Crvene armije.

Odlazi u Jugoslaviju gdje zavrsava u zatvoru. 1934. izlazi te odlazi u Ogulin gdje se predstavlja kao inzinjer Rudi, predstavnik Austrijske kompanije. Upoznaje mladu studenticu klavira Vidu Kogej. Odlaze zajedno u Bec gdje ona studira. U njihov stan neprestano dovodi druge zene predstavljajuci ih kao clanice komunisticke partije ciji je i on clan. Iako trudna, Vida ga odluci ostaviti. Obecaje joj brak no, svađaju se i rastaju. Ha, zasto me ovo sve podsjeca na Ratkajeve …i Krsto mi je sumnjiv, njega je Tito bas volija:)))

Sin, Dimitrij Kogej, profesor muzike u Becu.

Tito (kodno ime Valter) radi u Moskovskoj Kominterni u kancelariji pokraj Elze Gerlach (kodno ime Jahac). Kao pravi Boljsevist, ona je hladna prema njemu i ignorira ga. Tito ju poziva u dacu - vlasnistvo kolege iz Kominterne. Spavaju zajedno u sobi i Elza zeli voditi ljubav s njim no, on je odbija jer je mrtav pijan. U jutro nadoknađuje propusteno. Zeli ju ozeniti, no nije siguran da ce Kominterna to dopustiti. Dobiju dopustenje, zene se i dobiju apartman sa radiom. Kad je zatrudnjela, Elza ga prati svuda, no njemu to smeta jer cesto posjecuje glumicu Vassilitsu Koveshnikovu kojoj nudi brak.

Sin, Viktor Gerlach, sudbina nepoznata.

Rjesava se on i Elze i seli Vassilitsi. 1937. odlazi u Pariz gdje srece Jeanne Coitier, udovicu sa kcerkom Danielle. Uvjerava ju da joj crnina koju nosi ne stoji dobro. Ona ga uci francuskom jeziku, a on nju francuskom poljupcu... koja taktika:)
Redovito odlazi u casino ruske emigrantice Matvejeve gdje zarađuje puno novaca a uz put upoznaje i turkinju Mahri. Jeanne zavoli Tita i on seli k njoj, no zbog neslaganja s njezinom kcerkom Danielle, ali i zato sto je u jednoj svađi Tito osamari, oni se rastaju.

Sin, Olivier Coitier, ekspert za nuklearnu fiziku u Parizu.

Da bi privukao paznju bogate aristokratkinje Zuhre Reuf-Anadolke, prosiri glasine Parizom da je ekstremno bogati dionicar rudnika zlata u Jugoslaviji i iznajmi dvorac u predgrađu Pariza. Srece ju i poziva u svoj dvorac. Ona dolazi, ali i odlazi. S putovanja u Spanjolsku, Rusiju i Tursku donosi joj poklone. Pocinju zajedno izlaziti i vode ljubav. Ona ga ne shvaca ozbiljno, iako ju je zaprosio, no obecaje da ce se udati za njega ako na to pristane njezin otac. Kad je otisla u London na tri dana, Tito nije gubio vrijeme - proveo se s profesoricom medicine iz Peruđe. Anadolkin otac pristaje na brak i oni se zene u Parizu u hotelu Hilton. Medeni mjesec provode u Turskoj. Titu se sviđa sto njezin otac Ishar ima harem i razmislja kako se ubaciti, no Ishar naređuje svojoj strazi da pripaze na njega. Kasnije, uz Isharovu dozvolu posjecuje harem i komentira ga sa "Masala kojeg materijala ovde ima!".
Prihvaca se poslovanja u trgovini svoje zene, a investira i u rudnik zlata. Vremenom se vraca u politiku. Odlazi u Hrvatsku gdje ostaje dugo. Po povratku poludi jer si je Zuhra nasla novog muskarca, a njezini ga tjelohranitelji izbacuju iz kuce.

Sin, Izet Reuf, prodavac u Istambulu.

Austrijanku, kurirku od Pariza do Jugoslavije - Hertu Haas upoznaje 1937. u Parizu. I ona je clanica Komunisticke partije. Na putu u Istambul 1940. odluce se vjencati, pa sele u Zagreb gdje se za okupacije kriju od Njemaca. Tito odlazi u "sumu" organizirati nacionalni ustanak. Pozove i nju u partizane. Ona daje tek rođenog sina u azil te odlazi k njemu. Kako je dosla, tako odmah i odlazi jer Tito vec ima novu vezu.

Sin, Aleksandar Misa Broz, Hrvat, zivi u Hrvatskoj.

Davorjanka Paunovic - Zdenka, studentica francuskog, 1941. poslana je k njemu kao kurir. Uzima je za sekretaricu. Zaljubljuju se unatoc Komunistickom pravilniku koji takve veze zabranjuje. Na putu u Beogradu, spetlja se sa Ljubimkom Đorđevic - Bubom, no to kratko traje. Davorjanka zatrudni pa njihova veza postaje vise nego ocita. Sastaje se centralni komitet i ukoruje Tita koji obecaje da ce je ozeniti (sto i cini poslije rata). Dijete daju obitelji u Focu na cuvanje. Davorjanka obolijeva od tuberkuloze i 1948. umire. Na pogrebu, Tito kaze: "Bila si moja najveca ljubav."

Sin, Slavisa Paunovic, zivi u Srbiji.

Po smrti Davorjanke, Tito se zatvara u sebe. U razgovoru s dobrim prijateljom Ivanom Krajacicem - Stevom cak izjavljuje da vise nikad nece voljeti neku zenu. Ipak, Stevo mu salje Jovanku. Tito je odbija jer je "previse divlja"…hehehehehe ne mogu virovat, pa mu ovaj predlozi poznatu opernu pjevacicu Zinku Kunc. Iako u pocetku neodlucna, Zinka pristaje na vezu uz uvjet da ima potpunu slobodu sto se tice karijere. Tito pristaje uz zelju da zajedno zive u Beogradu. Odsele i on je jako sretan i zadovoljan. Problemi pocinju zbog njenih cestih gostovanja ali i njegovih putovanja, pa se u nedostatku komunikacije veza hladi i prekida Ponovno srece Jovanku koja je bila vrlo lijepa ali i vrlo disciplinirana, puna energije te najmlađa zena sa cinom oficira. Poziva ju na jahanje, film, pa se polako zblizavaju. Dobiva zucni napadaj i poslije operacije odluci ju ozeniti sto i cini 1959. Jovanka brine za njegov dom, poslugu, hranu, osobnu sigurnost, 40 Titovih rezidencija gdje stalno mijenja namjestaj, brine o "Plavom vlaku", brodu "Galeb", te o njegovom izgledu i imiđu u javnosti.

1971. Tito postaje dozivotni predsjednik i na vrhuncu je slave i moci. Cesto putuju zajedno promovirajuci pokret nesvrstanih. Zbog svojih sposobnosti, Jovanka ugrozava Titove suradnike koji, da bi ju odstranili, skuju urotu. Optuze je, te zatvore u kucni pritvor. Sokirana, pokusava kontaktirati Tita, no urotnici ju onemogucavaju konstantnim izmisljanjem novih afera. U međuvremenu, Tito srece drugu veliku opernu pjevacicu - Gertrudu Munitic i oni se tajno sastaju u Beogradu. Sve se doznaje kad jedan od urotnika - Stane Dolanc - pricu daje u strane novine koje ju objavljuju.

Za svog predsjednikovanja, Tito je imao i nebrojeno mnogo kracih afera sa poznatim i nepoznatim zenama koje je najvise volio odvoditi na Brijune.
Od poznatijih imena javna je tajna da je jedno vrijeme imao seksualnu vezu sa prelipom Sofijom Loren kojoj su se Brijuni jako dopadali.
Posjetile su ga jos i Elisabeth Taylor, Gina Lollobrigida, Josephine Baker, sestra kraljice Elizabete - princeza Margaret, itd.

...da li je i njih odveja u svoj krevet ili ih je "opalija" na plazama Brijuna za sad jos nije poznato no sa vrimenom sve izadje na vidilo pa ce mozda i to! ...ako naletim na nesta nova, socna i delikatna to cu objaviti dogodine u isto ovo doba…belj

…mislim da Vam je dopizdilo vise citat pa ovaj put Muju necu ni stavit… samo bi pokvarija dojam ove delicije:)

…nema ni mojih slika, ni stihova ni glazbe iako bi najradje stavija onu pismu

…Druze Tito ljubicice bila tebe voli omladina cila…

...ali zato cu stavit jednu fotku koja sve ovo gore potkrepljuje fino

Image Hosted by ImageShack.us


…lip pozdrav mah

- 10:05 - Komentari (42) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (4)
Studeni 2015 (4)
Listopad 2015 (4)
Rujan 2015 (3)
Lipanj 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (5)
Ožujak 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Siječanj 2015 (4)
Prosinac 2014 (6)
Studeni 2014 (4)
Listopad 2014 (4)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (5)
Srpanj 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (4)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (5)
Veljača 2014 (4)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (3)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (2)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (9)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (2)
Veljača 2013 (4)
Siječanj 2013 (5)
Prosinac 2012 (7)
Studeni 2012 (11)
Listopad 2012 (11)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (9)
Srpanj 2012 (9)

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

  • <a href="http://www.clock4blog.eu">clock for blog</a>


    O...badzo
    P...ise pricice
    I...usput
    S...lika slicice

    B...logom
    L...ici zivce
    O...dmara dusu
    G...ubi vrime
    A...utorov pogled na svit...


    OBADZO ima prodajni...
    ...IZLOG SLIKA
    ... klikni OVDJE!
    :)






    ... navija za BILE !



    ...*ebate, kol'ko vas je bilo!

    * Pametan si kazu, ako povirujes samo u polovicu onoga sta cujes ili procitas!
    * Genijalan ako pogodis koju polovicu...!


    thumbup

    ... da, ovaj doli sam ja!



    * Bolje bit malo lud, nego malo pametan...!

    thumbup



    ...pisi, pisi mi!

    obadzo3@gmail.com



    ...online users





    Ribe (lat. Pisces)

    ...rodjendan slave
    izmedju
    21.veljace - 20.ozujka


    * Vladajuce planete - Neptun, Jupiter
    * Element - Voda
    * Boja - Ljubicasta, srebrna, plava
    * Dragi kamen - Hematit
    * Metal - Titan, kositar, srebro, bronca
    * Cvijet - Lopoc
    * Zivotinja - Ribe
    * Voli - Prirodu, umjetnost, romantiku...




    Wikipedija slobodna enciklopedija...

    ...ako me ne razumite, prevedite tu doli!
    &
    ...if you can not understand me, translate down to the lower link!




    sretan





...veni, vidi...moja ekipa!


  • .





















    .









eXTReMe Tracker